Vortex Dalgıç Su Pompası ve  Hidrofor Satıcı Bayi

Vortex Dalgıç Su Pompası ve Hidrofor Satıcı Bayi

Satış Bayilikleri

Vortex Dalgıç Su Pompası ve  Hidrofor Satıcı Bayi

Vortex Dalgıç Su Pompası ve  Hidrofor Satıcı Bayi, Vortex marka Tüm ürünlerimiz CE belgeli fabrikasyon üretim hatalara karşı garantilidir. Monofaze 220 Volt ile çalışan tüm motorlarımızın sargıları bobinleri üzerinden aşırı ısınmalara karşı termik korumalıdır. Firmamız Vortex pompa istanbul satıcı bayii ve satış sonrası servis hizmetlerini vermekte. Paket hidrofor sistemleri, dik ve yatay milli su pompalarından, noril-paslanmaz fan, paslanmaz milli olarak s/s - vkp serisi su pompaları olarak iki gurup ürün kullanılır.  Vortex  dalgıç pompalar, vortex pis su foseptik pompaları, vortex bıçaklı foseptik pompaları, vortex 4" 5" 6"derin kuyu dalgıç pompaları, sıcak su ve asitli sularda kullanılan su pompaları. 1-20kat arası 1-200 daire kapasiteli paket hidrofor  sistemleri farklı ürün seçenekleri stoklarımızda mevcuttur. Ürün seçimi ürün satışı ve satış sonrası yetkili servisi olarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Toplu alımlarda fiyat sorunuz...

Vortex Dalgıç Su Pompası ve  Hidrofor Satıcı Bayi

Vortex marka bazı modellerimiz, foseptik pis su pompalarımız cut1800 bıçaklı parçalayıcılı modeli v50-200 bıçaklı modeli, açık fanlı olan vx120m ve vx150m modelleri yüksek irtifa için vx200m modeli mevcuttur.
Damlama sulama için kullanılan modeller debisi yüksek olan 3" 4" giriş çıkışlı cs300 cs400 modelleri ve 2" çıkışlı Nova 20-30-40 Modelleri, jet pompalar 9mt emişlidir, dik milli olan serimiz vkp vd ss modeli paslanmaz fanlı olan üründür. Vkd 200 300 olan model ise sarı çift fanlıdır 6,5mt emişlidir. NOT:Vortex pompa ürünlerini anlaşmalı olduğumuz  kargo ile ücretsiz olarak gönderiyoruz.
İLETİŞİM: 0212 548 67 06   0538 087 82 26
DALGIÇ POMPA SATIŞ SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

SU POMPALARI SATIŞ SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

HİROFOR SATIŞ SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ