FIMER KAYNAK MAKİNASI YETKİLİ SERVİSİ

FIMER KAYNAK MAKİNASI YETKİLİ SERVİSİ

Yetkili Servislikler

FIMER KAYNAK MAKİNASI YETKİLİ SERVİSİ

Fımer Kaynak makinası yetkili servisi, Garantili ve Ücretli olarak bakım onarım tamir işlerini kendi bünyemizde yapmaktayız, inverter kaynak makinalarında oluşan ana kart arızalarını tecrübeli teknisyenlerimiz arıza tespiti yaparak, komple kart değişimi yapmadan lokal olarak arızalı bölgeyi tamir edebiliyor, gerekli orjinal yedek parçalar kullanılarak onarım işlemi yapılıyor.

FIMER KAYNAK MAKİNASI YETKİLİ SERVİSİ

Fımer x205 x206 x175 x176 modelleri için ön arka kapak setleri soğutucu kare fan kablo uçları için giriş soketleri satışımız mevcuttur. web sayfamız üzerinden onlıne alabilirsiniz.Test aşamasında 1-2 tane elektrot yakılarak makinanın performansıda test ediliyor. İstanbul küçükçekmece halkalı da 20yılı aşkın zamandır hizmet vermekteyiz. Fımer ön arka kapak seti, sogutma fanı, kaynak makinası dişi erkek soket gibi aksesurlar için yedek parça satışımız vardır.halkalı ikitelli sefaköy küçükçekmece fımer servisi

Fımer kaynak makinası yetkili servisi arızalı olan kaynak makinası firmamıza onarım için geldikten sonra yapılması gereken işlemler tespit edilir makinanın durumunu müşteriye bildirilir. Onay alınır ise kaynak makinasının onarım işlemi yapılır. 

FIMER KAYNAK YEDEK PARÇA SATIŞ SAYFAMIZ İÇİN TIKLA
İletişim : 0538 087 82 26